Home » Regio agenda

VOGelmarkt Boskoop 2018

• zaterdag 1 september                                                Plantariumgebouw Italiëlaan 4, Hazerswoude (ITC-terrein).
  • zaterdag 6 oktober                                                     Open: 09:00 tot 13:00 uur.
  • zaterdag 3 november                                                 Toegangsprijs € 3,00.

Vogelmarkt Barneveld 2018

• zaterdag 19 mei                                                          Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld.
  • zaterdag 18 augustus                                                Open: 08:30 tot 12:00 uur.

VOGELMARKT VOGELVRIEND NIEUWEGEIN 2018

Zaterdag 26 mei                                                               Clubhuis 't Drieluik, Rond 't Fort 14, 3439 MK Nieuwegein.

Open: 10:00 tot 12:30 uur.

Ook niet leden mogen hun vogels verkopen.

VOGELBEURS SOESTER VOGELVRIENDEN 2018

Zondag 14 oktober                                                           Verenigingsgebouw Vogelzang, Molenstraat 8D, 3764 TG Soest.

Open: 9:00 tot 12:00 uur.

VOGELBEURS WOERDEN 2018

Zaterdag 9 juni.                                                                Vogelvereniging Avicultura, Singel 43, 4332 AL Woerden.

Zaterdag 14 juli.                                                               Open: 10:00 tot 13:00 uur.

Zaterdag 11 augustus.

Zaterdag 8 september.